Scent of Music-residential Apartment by Chen, Wei Nan

Chen, Wei Nan Exhibits The Scent of Music Residential Apartment

Chen, Wei Nan, the creative mind behind the awarded design Residential Apartment by Chen, Wei Nan illustrates, When designing a duplex apartment, the staircase is one of the most important features. To connect the fragmented space in this duplex apartment, the designer used vertical circulation to soften the division, along with a tall-standing cuboid as the main wall, which penetrates through the first and second floor. The main wall is also used as a division between the living room and the dining area, adding an ensure feeling when dining, while the light shine through the engraved pattern on the wall, creating a change between shadow and light..

Scent of Music-residential Apartment by Chen, Wei Nan Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=62900

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Quarterly homepage.

Design Shop
Copyright © 2010 - 2019 Design Quarterly - design-quarterly.com - All Articles