Unique Space Devised Through Skylight-Residential House by Sheng-Hao Sun

Sheng-Hao Sun Illustrates The Unique Space Devised Through Skylight Residential House

Sheng-Hao Sun, the project leader of the highlighted design Unique Space Devised Through Skylight - Residential House by Sheng-Hao Sun points out, The artificial sky light and the sculpture-like staircase constructs a vision focused on its spacial aspects. The floors and ceilings stretches from the master bedroom to balcony and the study corner break the boundary of indoor and outdoor, magnify the space, and create multi-angle views of different layers. .

Unique Space Devised Through Skylight-Residential House by Sheng-Hao Sun Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=54028

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Quarterly homepage.

Design Competitions
Copyright © 2010 - 2017 Design Quarterly - design-quarterly.com - All Articles